Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det?

Övrigt utan anknytning till trädgård
Vad är det?

Vilken perenn?

2019-09-13 17:58 #0 av: Tintaglia

Hej!
Min gamla mamma har en perenn som vi är nyfikna på - är det någon som känner igen den? Ingen av oss minns när den planterades eller vad det är för något. Var dit för ett par veckor sedan och fotade den och alla fjärilarna...

Anmäl
2019-09-14 10:55 #1 av: aahl

Hej

Tror detta är en  Jättekrissla, Inula Magnifica

Den var stor, livskraftigt och troligen gammal.

Anmäl
2019-09-15 00:22 #2 av: Tintaglia

Åh tack snälla - ja det måste vara en sån! 😊

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.