Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Krukväxter, utomhus och inomhus

Luktärt Kneehigh

2019-07-29 08:39 #0 av: Mooniq

Jag älskar mina Luktärter och sen många år finns mini och dvärgluktärter som funkar fint i amplar och krukor. Jag köpte Kneehigh, en sort som blir ca 70-80 cm hög. Planterade i lite större krukor och mina plantor är nog ca 1 m höga ungefär. Olika färger på blommorna och doftar härligt. Här är lite av dem som blommar. 

Fyll gärna på med egna bilder på Luktärt - finns ju mängder av varianter. 

Älta inte problem - skapa lösningar!! FunderarSkrattar


Anmäl
2019-07-29 09:09 #1 av: Magi-cat

Fantastiskt vackra! Kär

Riktigt så jag kan känna doften ända hit! 

"Freden måste komma först. Gör den inte det min vän, kommer inget efter den." (Tage D.) 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.