Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Aktiviteter och evenemang

Växtmarknad i Uddevalla idag

2019-06-08 08:22 #0 av: OlleA

Idag (lördag 8/6) har Trädgårdsamatörerna en stor växtmarknad i Regementesparken (I 17) i Uddevalla kl 11-14. Massor av trädgårdsamatörer med olika inriktningar är där och säljer sina växter, och informerar gärna om hur de ska odlas. Chansen är stor att du hittar den där växten du har letat efter så länge. Själv ska jag sälja lite gamla hederliga torpväxter som strandiris, dagliljor, storklockor, fjädernejlikor mm. Alla är välkomna!!!

Olle

Anmäl
2019-06-08 15:32 #1 av: OlleA

En marknad där vädret kunde ha varit lite bättre...

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.