Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap

Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Trädgårdsmaskiner och -redskap

MTD92 Trädgårdsklippare med uppsamlare

2019-06-02 12:39 #0 av: MayaLisan

Hej! 

Någon som har erfarenhet av en sådan? Bra , eller mycket problem? 

https://www.maskinklippet.se/tradgardstraktorer/mtd-92-tradgardstraktor-54481739/Undringar Maya

Anmäl
2019-06-04 13:19 #1 av: JMW

Vi har en sådan men den är mer än 10 år gammal. Den har väl funkat hyfsat men det är besvärligt när man ska byta remmen vilket vi gjort många gånger.
Vi ska köpa ny för en klippare med aggregatet under är faktiskt inget vidare. Jag får gå efter ganska mycket med handjagaren för att åkaren inte kommer åt. Så det kommer att bli en klippare med frontklipp.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.