Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer

Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Fröer och frösådder

Har ni börjat planera än?

2019-01-10 13:23 #0 av: Tant Grön

Har ni börjat fundera på vad ni skall odla i år, kanske redan sått något? Chili t.ex. kan man ju så nu.

Anmäl
2019-01-10 13:40 #1 av: Wony

Jag har satt chili och paprika, dock är jag långt ifrån färdig. Planeringen ser ut ungefär som förra året - chili, paprika och tomater i växthusen, bönor, morötter etc i pallkragarna. Sedan brukar det bli "lite av varje" extra, som kommer till allteftersom. Om det går som tänkt kommer jag att lägga till 2-3 pallkragar till, där jag tänkt odla potatis.


Anmäl
2019-01-16 10:51 #2 av: Knektstugan

Jag ska ha jordgubbar i år för jagälskar jordgubbar glömde tyvärr bort att sätta såna förra året men nu ska jag göra det. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.