Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Fröer och frösådder

Den sista sommardagen? Luktärter

2018-09-18 18:42 #0 av: Mooniq

Idag har det varit en underbar dag - nästan som en sommardag med blå himmel och solsken. Varmt - ungefär 23 grader och bara lite blåst. De flesta av mina blommor har gått över i fröställningar men mina Luktärter kämpar på. Lite slitna av regn och blåst men doftar sååå otroligt gott och fortfarande fina. 

Älta inte problem - skapa lösningar!! FunderarSkrattar


Anmäl
2018-09-19 22:17 #1 av: beem

Så söt den är - så fin färg.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.