Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Rabatter, perenner och annueller

Flytta löjtnantshjärta

2018-08-05 09:42 #0 av: kickboard

Har en överstor planta av lötnantshjärta som har tagit över merparten av en rabatt. När är det bäst att göra det med tanke på storleken?

Anmäl
2018-08-05 09:49 #1 av: Mooniq

Tidigare när jag hade huset så hade jag Löjtnantshjärtan som jag grävde upp och delade och sen planterade om - de tog sig - bra om du flyttar dem nu så de kan rota sig på nya stället innan kylan kommer. Om du kollar odla.nu så har de en hel del information om växter oxå - kanske hittar du fler tips där?

Älta inte problem - skapa lösningar!! FunderarSkrattar


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.