Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård

Övrigt utan anknytning till trädgård

Krasse - vattning - näring ?

2018-07-12 16:48 #0 av: beem

Jag sådde Krasse tidigt på försommaren och den växer bra men har inte blommat än. Jag tror det är för tidigt efter sådd att den ska blomma. .

Jag läser på nätet att den ska ha näringsfattig jord. Om man har för mycket näring bidrar det till mera blad och mindre blomning.  Nästa inlägg på nätet säger att den ska ha rikligt med näring. Samma med vattning - lite eller mycket.

Vad är det som gäller ?


Anmäl
2018-07-12 16:58 #1 av: Maria

När jag har sått krasse så har jag aldrig gett näring och de har blommat som "sjutton"

/Maria

 

Anmäl
2018-07-12 21:02 #2 av: beem

#1 Jamen då är jag inne på rätt spår Glad


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.