Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Fröer och frösådder

Luktärt - lite foton.

2018-07-06 20:45 #0 av: Mooniq

Luktärter är en favorit och numera finns även dvärgLukärt för amplar och krukor. Blommar villigt och med härlig doft. På rara växter finns många att välja på. 

 https://raravaxter.se/search?type=product&q=lukt%C3%A4rt

Lite bilder på vanlig och dvärgluktärt som jag haft. Årets Luktärter har inte börjat blomma än. 

Älta inte problem - skapa lösningar!! FunderarSkrattar


Anmäl
2018-07-06 23:24 #1 av: Pyttelite

Härlig blomstervägg!

Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.

Anmäl
2018-07-07 20:35 #2 av: Caeli

Tycker om luktärtor, de doftar så gott!🌺

10% av livet är underbart, 10% är svårt, 80% är vad du själv gör det till.
Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.