Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Köksväxter, kryddor och läkeörter

Växtkraft

2018-06-04 15:32 #0 av: Mooniq

Det är alltid kul att vattna och hitta nya saker som sticker upp ur jorden. 

I kylen hittade jag en halvskrumpen bit Ingefära och utan större engagemang så petade jag ner den i jorden när min kompis var här och fick lite jordgubbsplantor - idag har Ingefäran stuckit upp. 

Av Rhonda fick jag Vingbönor och en av dem har stuckit upp 6-7 cm - ska bli jättekul om den tar sig o blommar och senare får bönor. 

Jordgubbarna jobbar på - just nu ganska gröna men många. 

Och så hittade jag nog ett par gräslöksstrån med en blomma. 

Älta inte problem - skapa lösningar!! FunderarSkrattar


Anmäl
2018-06-04 19:25 #1 av: MonicaLagerquist

Vist är det skoj när det växer
Har rensat jordgubbslandet och det ser lovande ut.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.