Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Byta-sälja-köpa - plantor och annat

rapsfrön

2018-06-02 00:01 #0 av: nickiee

hej undrar om nån vet var jag kan få tag i rapsfrön  vill köpa 1 kg har sökt men hittar ej .behöver kunna köpa via nätet eller att jag kan åka dit med buss eller tunnelbana  pendeltåg .

tacksam för hjälp

ha en bra dag alla pysslare .  

kika gärna in på  min hemsida  www.nogg.se/spiiidis1

 

Anmäl
2018-06-02 12:43 #1 av: Tant Grön

Du kan fråga på alternativ.nu https://www.alternativ.nu

Vad skall du ha dom till?

Anmäl
2018-06-03 08:36 #2 av: nickiee

hej  1 .. en vän till mej hittade denna sida https://www.sproutly.se/ å där fanns det .

ska göra groddar på dom .

kan låsa denna tråd nu .

ha en bra dag alla pysslare .  

kika gärna in på  min hemsida  www.nogg.se/spiiidis1

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.