Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Vilda växter och ogräs

Vad är detta för växt?

2018-05-20 18:34 #0 av: GuineaGirl

Vad är det här för växt? Kan det vara parkslide?

Anmäl
2018-05-20 19:25 #1 av: Codonopsis

Ser ut som parkslide, ja.  Finns det flera skott i närheten så är det med säkerhet parkslide.

Anmäl
2018-05-20 20:00 #2 av: sparrowcrazy

Hmm parkslide brukar väl inte ha tandade kanter? Fast visst liknar den, kanske någon släkting?

Anmäl
2018-06-25 10:22 #3 av: Tant Grön

Håller med #2 , har aldrig sett parkslide med tandade blad. Hur ser den ut nu, skulle vara intressant om du kunde lägga ut en ny bild.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.