Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Köksväxter, kryddor och läkeörter

Yippiiiii - jordärtskockor

2018-05-11 13:39 #0 av: Sindri

Jag satt jordärtskockor första gången våren 2016. Grävde upp dem förra våren och skörden var OK, men de var lite små.

Nu gräver jag upp de jag satte för ett år sedan och vilka bamsingar!!!! Åtminstone de flesta. Och de har redan groddat sig fint. (Ja, vet att jag skall gräva upp dem tidigare, men är aldrig hemma då.)

Är det som med potatis att man skall återsätta de största för störst skörd?

Anmäl
2018-05-11 13:58 #1 av: Hera

Vad kul :)

Sugen på att köpa eller sälja något? Klicka här!      
Relationer * HundarBodyart * Kvinna * Fiske * Viktminskning 
Har du frågor som rör iFokus och dess funktioner? -> Support!

Anmäl
2018-05-13 15:49 #2 av: Tant Grön

#0 Jag brukar sätta tillbaka dom största.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.