Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter

Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter

Ginst

2018-04-30 19:07 #0 av: GardenTourist

Köpte en ginst i förrgår , har ännu inte planterat ner den. Har inte bestämt riktigt vilken plats jag vill att den ska få växa fritt på, är ca 30 cm nu. Rödblommig ginst .

Min fråga här är , hur fort växer den ??

Anmäl
2018-04-30 19:24 #1 av: Åsa S

Beror ju på vilken zon du bor i ofta är de ju inte så jättehärdiga + rådjuren älskar att beta ner dem + ifall du har näringsrik jord eller ej + klimatet styr ju tillväxten med men medeltillväxt kanske man kan räkna med.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.