Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård

Övrigt utan anknytning till trädgård

Doftar som parfym

2018-03-21 10:30 #0 av: aahl

Frystorkade Kvittenfrukter

Hej alla läsare!

Har någon varit med om detta någon gång.

Jag lämnade några Rosenkvittenfrukter kvar ute på bordet under altantaket och där har dom legat och frystorkat i vinter. Nu har dom ändrat doft från den typiska kvittendoften till en helt underbar parfymdoft lite likt Katsurans, fast ännu tyngre.

Några av frukterna som sitter kvar på busken har ingen doft alls.

Roligt om någon vet något om detta.

Anmäl
2018-03-21 10:32 #1 av: MonicaLagerquist

Spännande.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.