Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar

Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Trädgårdsdesign, -trender och -prylar

Dekorationer ute

2018-03-20 11:33 #0 av: GardenTourist

Har ni några tips på dekorationer man kan ha i trädgården , maffiga sådana utan att det kostar skjortan . vill fylla ut även när inget blommar .

Anmäl
2018-03-20 11:37 #1 av: MonicaLagerquist

Stora ljuslyktor.

S*Blå Katten Cornish Rex och La Permuppfödning.


Anmäl
2018-03-20 12:30 #2 av: tlover

Snittblommor som lagts i vatten som man fryst.

Fast det funkar ju bara en liten stund till

Vad vill du läsa om nästa månad? Rösta!


Anmäl
2018-03-21 12:49 #3 av: GardenTourist

#1 Ljuslyktor ? Tips o bilder om du kan länka till. ver inte hur jag gör med placering , ha den som solitär ? Eller har du någon idé på vilket sätt jag skulle kunna fylla ut ?
Jag har dåligt med insyns skydd , vet inte om jag vill förstärka insynet 😆 Men det skulle kunna va fint m lyktor lr lampor , det har du rätt i!

Anmäl
2018-03-21 16:36 #4 av: Codonopsis

Men varför inte fylla ut med växter? Det finns massor av vackra bladväxter som håller stilen hela säsongen. Det är svårt att hålla en trädgård fräsch och fin om man bara fokuserar på blomning eftersom den varar under en så kort tid. 

Vackra små träd finns det massor av som höjer upplevelsen under hela säsongen, japanska lönnar t.ex.  Hosta släktet finns i alla storlekar, från giganter upp till 1,5 m och de minsta, miniatyrerna som är 5cm över jord. Alla har fräscha och vackert mönstrade blad hela sommaren.

För att inte tala om alla små barrträd som ger en trevlig vinterträdgård på köpet. Det finns massor att plantera i en trädgård som höjer upplevelsen utan att man behöver pynta med konstgjorda prylar.

Anmäl
2018-03-25 06:35 #5 av: Emo

http://parlkonst.se/modeller/blomp.aspx

 Värd på  Pyssel och medarbetare på Pärlpyssel  och Psykologi
Mina figurer: http://parlkonst.se/
Emo, ägare till Emos Shop sen 1973

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.