Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Byta-sälja-köpa - plantor och annat

Köpa Brandlilja

2018-03-18 14:20 #0 av: SaraWallin23

Jag söker efter brandlilja. Vårt bestånd åts upp av vildsvin för några år sedan (nu är trädgården säkrad!) och vi saknar dem så enormt mycket. De är ju helt omöjliga att hitta i handeln. Om du inte har lökar att sälja så är jag intresserad av att försöka dra upp nya från bulbiller.

Anmäl
2018-03-18 15:14 #1 av: beem

Kolla på Odla.nu. De har mycket liljor. 


Anmäl
2018-03-19 11:16 #2 av: Åsa S

De kan hittas ibland  i handeln MEN de säljs bara på hösten de planteras i sept-okt och de kan även hittas hos  internethandlare ex. bulbs.se, lillafiskaregatansträdgårdsbutik, klostra, odla.nu Så kolla in internethandlarna framåt sensommaren när höstsortimentet brukar kunna hittas på hemsidorna + du kan ju även efterlysa sorten på ex. Tradera.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.