Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Krukväxter, utomhus och inomhus

Klippa ner Bägarranka

2017-09-07 17:42 #0 av: beem

Jag har haft min Bägarranka ut hela sommaren och den har vuxit rejält så nu när jag tar in den  skulle jag behöva klippa ner den. Den blommar fortfarande.

Kan man klippa ner en Bägarranka nu på hösten  - i så fall hur mycket ?


Anmäl
2017-09-08 19:09 #1 av: Bjornen

Man klipper växter så lite som är möjligt på hösten.

Anmäl
2017-09-09 10:25 #2 av: beem

Jag tänkte så också därför ställde jag frågan för jag var  tveksam. Nu har jag läst på flera sidor på nätet att man kan klippa den på hösten får att få ner den o storlek dvs inte klippa ner helt. 

Jag måste nog chansa på klippning för det blir svårt att spaljera den inne.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.