Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Krukväxter orkidéer

Vad håller min orkidé på med?

2017-08-10 17:56 #0 av: Gia.Jonsson

Jag gissar på att det finns någon här som sitter inne på en förklaring om vad det är min orkidé håller på med nu? ☺ Bebisar med luftrötter har jag haft tidigare men det här var nåt nytt.

Anmäl
2017-08-10 18:00 #1 av: Aleya

Det verkar som att du fått en ny stängel och den får blad.

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Värd för Endometrios samt medarbetare för Julen

Anmäl
2017-08-10 18:07 #2 av: Grace2009

Den kanske är lite förvirrad? SkrattarJag har en orkidé som inte riktigt vet hur bladen ska växa nertill så de kommer ut lite hur som haver ibland och mer än en gång har den fått blommor som var som siamesiska tvillingar :)

Anmäl
2017-08-10 18:07 #3 av: Gia.Jonsson

Aleya - Haha ja det förstod jag med ;) undrar förstås varför den gör det här och vad det "betyder". Keikos har jag som sagt haft men detta var nytt.

Anmäl
2017-08-10 18:16 #4 av: Aleya

#3 kanske bara kände för att göra så. Min orkidé har i snart ett år blommat. Fråga mig inte hur eller varför. Och dom (blommerna) vill inte dö.

Så våra kanske bara har blivit koko

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Värd för Endometrios samt medarbetare för Julen

Anmäl
2017-08-12 15:45 #5 av: Handikappadmus

Muterade orkideer... men  kanske däför vi gillar dom?? :) 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.