Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Trädgårdsarbete i största allmänhet

Har önskebrunnen stängt?

2017-07-03 08:53 #0 av: tlover

Har trädgårdssidan önskebrunnen stängt ner? Det är vår absoluta favoritsida när det gäller att köpa buskar, träd m.m. då dom ofta har ovanliga sorter som klarar kallt klimat.

Om dom stängt ner, vad finns det för bra alternativ?

Missa inte Tealovers teadventskalender Köp redan nu
Var med på julklappsrimtävlingen och vinn te!

Anmäl
2017-07-03 11:13 #1 av: beem

Rydlinge Plantskola, Skellefteå   har bara växter som de testat som ska passa i den odlingszonen. De har ett fantastiskt utbud och en trevlig trädgård väl värd ett besök.

Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre. /Nalle Puh

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.