Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Köksväxter, kryddor och läkeörter

Potatis:)

2017-06-25 10:44 #0 av: Derrtag

Jag planterade 3 st potatisar som redan hade några rötter, mest för skojs skull. Men nu har de grott:) Alla tre, fast de har inte "öppnat" sina löv än, så det syns inte. Är det för sent nu i juni/juli, eller blir det några potatisar ändå?

Anmäl
2017-06-26 12:51 #1 av: Bjornen

7 juli är senaste datum jag satt på friland. Däremot har jag satt potatis årets alla månader och haft färskpotatis till jul och påsk.

Anmäl
2017-06-26 13:46 #2 av: Derrtag

Åh, vad bra, då kanske det blir någraSkrattar Det här var ju bara ett litet test, men funkar det så försöker jag igen:)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.