Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Krukväxter, utomhus och inomhus

Svarta Blompinnar - Var kan man köpa dessa?

2017-06-19 07:54 #0 av: PhatTrance

Jag har ett par växter som behöver stöd. Är det någon som vet vart jag kan köpa svarta (alt mörka) blompinnar från? Enda jag kan hitta är ljusa (se bilden nedan)

Anmäl
2017-06-19 08:22 #1 av: Outlawly

Det smidigaste jag kan komma på är att köpa svart sprayfärg och måla dem Glad Eller en liten färgburk.

Anmäl
2017-06-19 08:46 #2 av: PhatTrance

Jo, det får jag väl göra som sista utväg, men skulle vara betydligt enklare om det bara gick att köpa svarta blompinnar.  Köpte en växt för några år sedan som hade en svart plastpinne, så det borde ju gå att beställa dessa :)

Anmäl
2017-06-19 09:18 #3 av: Outlawly

Jo vi har också svarta pinnar hemma. Men det är från när de kom med blommor.
Jag har försökt söka lite och hittar tyvärr inte Ledsen

Anmäl
2017-06-19 09:49 #4 av: beem

Bauhaus och K-Rauta  har olika typer av växtstöd som är gröna

Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre. /Nalle Puh

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.