Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Vad är det?

Vad är detta för växt?!

2017-05-02 22:25 #0 av: Kvadding

Någon som kan svara på vad detta är för en växt?

Anmäl
2017-05-02 22:38 #1 av: Kvadding

lyckades googla mig till svaret :P en Pestskråp är det!

Anmäl
2017-05-03 08:02 #2 av: Bjornen

Till och med hanblommor av  pesskråp, honplantor mycket ovanlig i Sverige. Jsg har dock sett dem på Krim, där de är vildväxande.

Anmäl
2017-05-04 12:18 #3 av: SilverRosen

Det har jag också undrat, de växte och blommade som tusan vid sidan av motorvägen för en månad sedan.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.