Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Köksväxter, kryddor och läkeörter

BabyPlommonTomater

2017-05-01 17:01 #0 av: Christina_46

Hejsan Glad

Jag har köpt Babyplommontomater på affären, och tagit frön från dem. Sådde dem i jord, och nu har de kommit upp ca 5 cm.... Jag undrar om dessa plantor blir ampel - busk - eller fullstora så småningom. Är det någon som vet?

Medarbetare på Healing i Fokus

Anmäl
2017-05-02 04:12 #1 av: Bjornen

Sannolikt är dessa fullstora plantor eftersom de ger högre skördar. Busk- och ampeltomater odlas nog aldrig för försäljning av skördade tomater. Sannolikt är det sorter som är något mera värmekrävande och för odling i växthus. 

Anmäl
2017-05-02 11:40 #2 av: Christina_46

Tack så mycket för svar Glad

Medarbetare på Healing i Fokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.