Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap

Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Trädgårdsmaskiner och -redskap

Grep

2017-04-16 15:57 #0 av: helisa

Är det någon här som vet vart man kan köpa en sk. stallgrep där själva bladet är i aluminium. Det ska inte var en vanlig trädgårdsgrep utan den som man använder och mockar i stall med.

Anmäl
2017-04-16 16:11 #1 av: VoxBauers

Här finns en: http://www.alugrep.se/

Undrar om de är hållbara?

                                                               www.voxbauers.weebly.com                                                                  www.cornishrex.se

Anmäl
2017-04-16 16:21 #2 av: helisa

Tack för länken, vet inte hur hållbar den är men jag har provat en som jag tror att granngården sålde ett tag o den höll bättre än den i plast som jag har till hästarna, dom i plast funkar kanon överallt bara man inte stuttar i nå sten eller liknande för då ryker pinnarna direkt.

Anmäl
2017-04-16 17:03 #3 av: VoxBauers

#2 Jo, vet hur det är! Men det är ju bra att plast-nederdelen  går att byta ut för sig i alla fall! 

Vet att Aubiose grepar gillas av många och Globus också!

http://www.aubiose.se/

http://www.ydre-grinden.se/redskap-2/grep-okrossbar-inkl-skaft.html

https://www.globussportwebshop.se/butik/stallgrep-3

                                                               www.voxbauers.weebly.com                                                                  www.cornishrex.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.