Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Rabatter, perenner och annueller

Silverarv

2017-03-09 12:36 #0 av: mia323

Går det att ta sticklingar av silverarv. Tänkte fylla ut med silverarv runt våra pioner men det skulle gå åt väldigt många plantor. Tänkte att de kanske går att föröka själv.

Anmäl
2017-03-09 13:55 #1 av: Codonopsis

Det är bara att dela plantan, om och om igen.  Silverarv växer snabbt över alla breddar och slutar inte att bre ut sig  när man själv tycker att det räcker.

Anmäl
2017-03-10 19:43 #2 av: mia323

Tack snälla för svar.  Plantan är i dagsläget för liten för att dela i så många plantor som jag vill ha. Därför undrade jag om det går att ta sticklingar.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.