Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Vad är det?

Vad är det här för kaktusar?

2017-01-31 13:43 #0 av: Vevvis

Hej! Jag har skaffat lite kaktusar och undrar vad det är för arter. Köpte dem på blomserlandet men det stod inte vad det var för sort. Dem stod bara under skylten "miniväxter". Dem är rätt små så jag förstår om det är svårt att identifiera dem, men minsta hjälp uppskattas. Glad

Anmäl
2017-01-31 14:00 #1 av: Maleficum

Den till vänster får mig att tänka på svärsmorskudde men har noll koll på kaktusar så kan inte säga att det faktiskt är en sån.

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2017-02-07 21:13 #2 av: beem

När Blomsterlandet säljer  det de kallar miniväxter brukar det bla vara från ett företag i Danmark som jag tyvärr inte minns namnet på.

Då jag köpte fanns det ett företagsnamn på krukan och som jag sen googlade på och hittade namnet till mina växter på det företaget.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.