Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen Aktiviteter och evenemang Annat som lever

Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Annat som lever

Trollhassel

2017-01-12 23:32 #0 av: Pickapela

Någon här som vet var man kan få tag i trollhassel?

Tänkte ha hemma som prydnad :)

Anmäl
2017-01-12 23:49 #1 av: Jane-Lyzell

trädgårshandlare

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2017-01-13 09:32 #2 av: Åsa S

Och det är nog ormhassel du tänker på den har skruvade grenar och kan köpas hos de flesta blomsteraffärer, ofta har de i nån kyl bakom för de används när man gör arrangemang. De kallas felaktigt för trollhassel i handeln, den växten som heter trollhassel har inte skruvade grenar men blommar fint i trädgårdarna i södra sverige mycket tidigt på våren.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.