Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Byta-sälja-köpa - plantor och annat

Dansanda blomma?

2016-12-20 18:38 #0 av: iSnail

Någon som har Codariocalyx Motorius, aka den dansande blomman till salu? :)
Eller om ni vet vart man kan få tag en?
Är även intresserad utav Mammillaria Gracilis, aka den självlysande kaktusen!

Anmäl
2016-12-22 08:31 #1 av: Rhonda

Jag tyckte jag kände igen namnet. När jag googlade stod det 'Telegrafplanta' vilket är det korrekta svenska namnet. Jag sådde fröer för ca 20 år sedan o fick en planta som blev ca 30 cm hög men jag 'råkade' ta död på den under vintern.

Fröer finns men du vill kanske ha en planta.

http://jalapeno.nu/index.php?main_page=product_info&products_id=107

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.