Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Krukväxter, utomhus och inomhus

Växter som tål att vara i en källare

2016-10-15 18:26 #0 av: Vifyra

Jag är på jakt efter en inomhusväxt som jag ska ha i källaren. Temperaturen är ungefär 20grader. Men har även en kamin i detta rum. Eldar där någongång i månaden. Vet ni om det finns någon växt som klarar av olika temperaturskillnader? Fönstret är ca 35-40cm högt, så växten ska inte bli högre än det helst.

Anmäl
2016-10-23 14:46 #1 av: Halvdansken

Tror att temperaturen är ett mindre problem än ljuset.  Tror det kan vara svårt att hitta något. Ormbunke av nåt slag?

Hatar cancer och älskar vårlökar.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.