Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Byta-sälja-köpa - plantor och annat

Söker binderi, teknik, design

2016-09-23 10:49 #0 av: Carroryd

Hej! Håller just nu på att utbilda mig till florist och söker Dorthe Vembyes bok"binderi, teknik, design" - på svenska. Den är slut hos förlag och verkar inte tryckas längre. Är det någon här som har den/vet någon som har den och kanske vill sälja den?
Skulle göra mig oerhört lycklig i så fall :)

Anmäl
2016-09-23 22:44 #1 av: beem

Har du kollat Bokbörsen.

Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre. /Nalle Puh

Anmäl
2016-09-24 10:53 #2 av: Carroryd

Ja det har jag gjort. Har nog kollat varenda liten vrå av internet, men den finns ingenstans. Ska åka och kika i de fysiska bokbörsen butikerna någon dag.

Anmäl
2016-09-26 09:49 #3 av: Sindri

På Svenska antikvariat på webben kan man lägga in bevakning. Jag har hittat flera böcker på det sättet.

http://www.antikvariat.net/search.cgi?la=sv&cu=sek&qs=sq&se=Dorthe+Vembye

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.