Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Byta-sälja-köpa - plantor och annat

Luftlök och chorgi sökes!

2016-09-20 15:50 #0 av: alehajo

Hej

Har börjat intressera mig för lite ovanligare köksväxter men verkar vara svårt att få tag på...
Så om det finns någon vänlig själ därute som har dessa växter och kan tänka sig sälja lite till mig så skulle jag vara tacksam :)

Anmäl
2016-09-20 17:36 #1 av: alehajo

Chorogi menar jag såklart, inte chorgi. Missade en bostav där ;)

Anmäl
2016-09-21 19:58 #2 av: mariatingsund

hittar bara utomlands. http://www.nortonnaturals.com/product-p/ca.htm

Ha en fin dag med glädje o skratt, hälsn. Maria från Glas DeCo

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.