Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Trädgårdsarbete i största allmänhet

Spån eller pellets till kompost

2016-09-08 17:38 #0 av: Sindri

Jag har fått lära mig att till huhshållskomposten skall man endast använda pellets av lövträ. Nu får jag inte tag på det längre. Och sågspån försökte jag köpa för ett tag sedan, men gick bet på det.

Hur gör ni andra som komposterar? Har en Jora snurrkompost.

Anmäl
2016-09-09 11:26 #1 av: Bjornen

Torvströ är bättre än sågsspån. Köp naturell och finfördela den.

Anmäl
2016-09-09 11:49 #2 av: Sindri

Var köper man sånt?

Anmäl
2016-09-09 12:42 #3 av: Bjornen

All trädgårdshandel men även hästbutiker. Köp inte gödslad torv.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.