Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Rabatter, perenner och annueller

Vallmo överraskning

2016-09-01 15:44 #0 av: beem

Än en gång har det dykt upp en vacker blomma i min trädgård. Denna gång en dubbel Vallmo. Det är så roligt med överraskningar. Jag har aldrig  haft Vallmo i min trädgård så det är nog fåglarna som hjälper till. Den är så vacker och jag är så tacksam för den.

Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre. /Nalle Puh

Anmäl
2016-09-02 07:25 #1 av: Rhonda

Vad fin! 

Anmäl
2016-09-03 04:56 #2 av: Bjornen

En sort av opiumvallmo som brukar kallas pionvallmo.

Anmäl
2016-09-03 09:08 #3 av: beem

#2 Så roligt att få ett namn på den. Tack.

Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre. /Nalle Puh

Anmäl
2016-09-07 07:00 #4 av: Mooniq

Vallmo är roliga. Massa olika färger. dock har de en förmåga att sprida sig värre än maskrosor. men gillar man dom så är det en win-win situation.

Älta inte problem - skapa lösningar!! FunderarSkrattar


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.