Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Krukväxter, utomhus och inomhus

Vanligt med Skadedjur / ohyra på Bägarrankor?

2016-08-05 08:36 #0 av: PhatTrance

Är sugen på att köpa ett par Bägarrankor innan säsongen är slut. Har varit hos dom större företagen som fortfarande säljer Bägarrankor (bla plantagen,  bauhause, hornbach etc) och alla dessa verkar vara angripna av olika typer av skadedjur. Är det något speciellt just med Bägarranka som drar till sig skadedjur?

Anmäl
2016-08-06 07:07 #1 av: Bjornen

Det är nog mera butikerna som inte kan växter och de blir misshandlade där och de sprider sig till flera. En växt som mår bra blir sällan angripen av skadedjur.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.