Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Sajten

Bättre med stillbilder

2016-07-26 06:06 #0 av: Bjornen

Fler och flera lägger in flera bilder som sedan växlar. Jag tycker att det är svårt att tydligt se vad bilden föreställer när det växlas bilder. Detta gäller särskilt om man vill studera någon särskild växt. Jag tycker därför att det kan vara bättre om bara en bild läggs in i varje inlägg och därmed blir bilden en stillbild. I vissa fall kan det vara effektfullt med rörliga bilder och jag vill inte på något sätt förbjuda att lägga in flera bilder i inlägget, utan det gäller bara när man behöver mera noggrant studera bilden som t.ex. vid artbestämningar.

Anmäl
2016-07-26 07:35 #1 av: Rhonda

Man kan sätta muspilen på en bild o klickar då håller sig  bilden stilla så man kan studera den.

Anmäl
2016-07-29 01:30 #2 av: VoxBauers

Om man klickar på bilderna som växlar stannar rullningen av och man kan själv byta bild när man vill genom att klicka!

www.voxbauers.weebly.com

www.cornishrex.se

Anmäl
2016-07-29 11:12 #3 av: beem

Jag visste inte att det blir bildspel då man laddar upp flera bilder samtidigt.

Går det lägg in tex 2 bilder i samma inlägg - ej bildspel.

Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre. /Nalle Puh

Anmäl
2016-07-31 08:33 #4 av: Rhonda

#2 Jag måste klicka på pilen för att nästa bild ska komma. Var det det du menade? Vill jag att rullningen ska sätta igång igen måste jag klicka på ett annat inlägg o klicka sedan tillbaka på inlägget jag höll på att titta på.

Anmäl
2016-07-31 15:40 #5 av: VoxBauers

#4 Det TS tyckte var jobbigt med bilderna var just rullningen. Därav min förklaring att man kan stoppa den automatiska rullningen och välja själv när man vill byta bild genom att klicka i bilden eller på pilen. Om man sen vill ha igång rullningen kan man göra som du skrev.

www.voxbauers.weebly.com

www.cornishrex.se

Anmäl
2016-07-31 17:43 #6 av: Rhonda

#5  När jag klickar på bilden händer det ingenting. När jag klickar på pilen då byts bilden.

Anmäl