Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Aktiviteter och evenemang

Öppen trädgård bland 3000 olika växter

2016-07-09 11:02 #0 av: Bjornen

Fredag-söndag 22-24 juli håller jag öppen trädgård kl. 10-18 hos Björn Engström Klockarnäs Ennviken (3 mil norr om Falun). Guidning bland 3000 olika växter i den unika visningsträdgården. Flera unika växter. 

Artbestämning. Medtag okända växter så ska jag försöka artbestämma dem.

Andra tider och dagar efter överenskommelse som kan göras på olika teman. Björn Engström telefon 0246-23165 eller epost: bjorn.en@telia.com. Ordnar också guidningar i kulturhistorisa område bland historia och växter. Bland annat vid ett av Dalarnas förnämsta sydberg Våckelberget med växtlighet, fångstgropar och gruvbrytningar.

Leder kurser och föreläser om allt som har med växter att göra som är ätliga, giftiga eller har kulturhistoriska användningar och gäller både odlade och vilda.  Kulturhistoria, släkt-och hembygdsforskning. Tema efter önskemål.

Anmäl
2016-07-09 14:09 #1 av: mariatingsund

synd att det är så långt härifrån, hade gärna besökt din trädgård :) 

Ha en fin dag med glädje o skratt, hälsn. Maria från Glas DeCo

Anmäl
2016-07-15 09:02 #2 av: Bjornen

en påminnelse

Anmäl
2016-07-23 09:07 #3 av: Bjornen

Ännu en dag med guidning bland alla mina växter. Värmen är inte så bra, men vädret är ju som det är.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.