Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Byta-sälja-köpa - plantor och annat

företag (?) som säljer många sorters pioner

2016-06-18 17:50 #0 av: mariatingsund

Jag har köpt en pion på ett ställe från Skåne eller Blekinge? Eller kan det ha varit Halland? De har hundratals olika arter och är rätt dyra. Jag kan inte komma på vad det hette för odlare. Hemsidan hade i alla fall inte något namn som man skulle kunna komma på.  Det var nog inte någon plantskola eller affär i den bemärkelsen. Kan någon hjälpa mig? Jag vet att de kan ta 500 Kr eller mer också för en ovanlig planta. Tips? 

Ha en fin dag med glädje o skratt, hälsn. Maria från Glas DeCo

Anmäl
2016-06-18 17:59 #1 av: mariatingsund

Så typiskt, jag hittade precis svaret. http://33846.shop.textalk.se/p-suffr/

Ha en fin dag med glädje o skratt, hälsn. Maria från Glas DeCo

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.