Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Övrigt utan anknytning till trädgård

Vilken buske /träd är detta?

2016-06-10 14:23 #0 av: DesK

Den här har rätt nyligen blommat över, någon som vet vad det är? Min är rätt buskaktig och grannen har en likadan som ser lite mer ut som ett träd. 

Anmäl
2016-06-10 14:33 #1 av: Skorpion76

Jag har ingen aning om vad busken kan heta, men helt klatt är det en riktig färgprakt

 Energy Pethead
Medarbetare: Synskadade, Funktionshindrade, Hjälpmedel

Sajtvärd för Nostalgi, Lekar
http://klotterplanket1.egetforum.se/

Anmäl
2016-06-10 14:37 #2 av: [tk1971]

Doftschersmin?

Anmäl
2016-06-11 07:35 #3 av: Bjornen

Bilden är otydlig och varken blommor eller blad syns tydligt. Mest troligt att det är bukettapel (Malus sargentii) som är en större buske och kan stammas upp till ett mindre träd.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.