Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Krukväxter, utomhus och inomhus

Palettblad

2016-05-29 20:42 #0 av: Amanddaaa

Är nybörjare när det gäller palettblad. Har fått några sticklingar och satt dem i ett vattenglas för att få rötter. Är det normalt att bladen ser ledsna ut?

Anmäl
2016-05-30 05:59 #1 av: Bjornen

Jag kan tänka mig att du fått vedartade sticklingar, som fungerar dåligt. Palettblad eller prydnadsnässla bör man ta sticklingar från unga skott. Som vanligt bör sticklingar skäras av precis nedanför ett bladfäste och ta bort bladen längst ner. Inga blad i vattnet.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.