Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Övrigt utan anknytning till trädgård

Klockranka gick av

2016-05-22 14:53 #0 av: smellcaramell

Så otroligt ledsen nu! Skulle få en klockranka av mamma att ha ute på altanen men ser nu när jag fått den att den gått av långt nere ca 3 cm ovanför jorden, finns det någon som helst chans att få den att överleva eller är det helt kört?

Visste inte riktigt vilken kategori jag skulle välja, sajtvärd/medarbetare få flytta tråden om den hör hemma någon annanstans.

Anmäl
2016-05-22 15:12 #1 av: Inkanyezi

Överleva tror jag nog att den kan, men det kan ta tid innan den blir större.

Anmäl
2016-05-22 16:15 #2 av: smellcaramell

#1 den delen som gick av var rätt lång o kraftig så den har jag satt i vatten som man brukar göra med sticklingar, får se hur det går helt enkelt..

Anmäl
2016-05-25 06:52 #3 av: kickboard

Det kommer nog nytt från roten, för det är tåliga plantor, men det som gick av tror jag inte du får att rota sig.

Anmäl
2016-05-25 23:53 #4 av: smellcaramell

#3 får se hur det går, den delen som gick av ser än så länge pigg och fin ut iallafall, inga rötter som syns än så får se hur det går

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.