Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Rabatter, perenner och annueller

Lungört

2016-04-21 05:35 #0 av: Bjornen

Den vanliga lungörten har börjat blomma. Torrt läge innebär att bladen kan vissna under sommaren. Även vildväxande. 

Anmäl
2016-04-21 05:37 #1 av: Bjornen

Ny bild med de typiska olikfärgade blommor beroende på ålder på blomman.

Anmäl
2016-04-21 10:11 #2 av: Tant Grön

Jag har många plantor med olika lungört. Smalbladig, rödblommande och med olika mönster på bladen. Tycker den är så fin och blommar tidigt. Bra också för humlorna.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.