Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Byta-sälja-köpa - plantor och annat

någon snäll som har funkia eller ormbunkar?

2016-04-02 21:26 #0 av: Aloe.Vera

någon som har ormbunkar eller funkia som ni kan tänka er ge bort för en billig peng?

kan även byta mot något roligare?

Anmäl
2016-10-30 12:18 #1 av: Koppar

Hej Aloe.Vera

Jag är både snäll, och ny här (bara varit gäst tidigare, så såg jag ditt rop efter funkia), och har funkia, två olika sorter.

En helgrön, och en med randiga blader. Vill du ha ett rotskott av båda? Kan skicka mot ett byta av nån-några, intressanta perenner hos dig. Har du tex ljusblå-vit Riddarsporre, eller Vitpytta? Den,de vore spännande, ev annat.

Mvh Koppar

Anmäl
2017-08-06 08:18 #2 av: GardenTourist

#1 hej, vet inte om denna tråd är aktuell, men jag  har vitpytta , jätteprästkrage och annat roligt

Funkian verkar intressanant, jag kan gärna byta

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.