Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter

Träd

2016-04-02 17:54 #0 av: ceiling8

Det är så att vi ska gifta oss i sommar och vill gärna plantera ett träd som ett minne☺️ Men vi kommer inte på något, vi har pratat om lönn, blod och vanlig, ek, ornäsbjörk eller någon form av pil. Men det kanske hade varit kul med något mer ovanligt. Är det någon som kan ge oss lite tips? Vi bor i zon 3 och har ganska tung lerjord.

Anmäl
2016-04-02 17:56 #1 av: Aloe.Vera

fläder är fint, desutom kan du göra syltar och saft av det hihih roligt att ha som minne ihop kanske

Anmäl
2016-04-02 17:56 #2 av: VoxBauers

Tårpil eller Körsbärsträd

                                                               www.voxbauers.weebly.com                                                                  www.cornishrex.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.