Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Krukväxter, utomhus och inomhus

Näring till växter - hållbarhet

2016-04-01 18:39 #0 av: beem

Finns det något bäst-före-datum  på näring för växter.  Avtar effekten med tiden eller kan man använda gammal näring. Det finns ingen stämpel  som anger det på förpackningen.


Anmäl
2016-04-01 21:43 #1 av: Bjornen

Lättlösliga kvävegödsel minskar näringen bara förpackningen öppnas och normalt försvinner en del även i oöppnade förpackningar. Förvaras svalt och gärna mörkt. Gödsling med lättlösliga kvävegödselmedel en solig och varm dag kan hälften av näringen försvinna under en dag. Dessutom kan det ge upphov till brännskador på växterna.

Anmäl
2016-04-02 00:07 #2 av: beem

Vad menas med Lättlösliga kvävegödselmedel ?


Anmäl
2016-04-02 05:35 #3 av: Bjornen

All konstgödsel samt hönsgödsel och färsk stallgödsel

.

Anmäl
2016-04-02 10:45 #4 av: beem

Ok tack för hjälpen.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.