Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Sajten

Min återkomst

2016-04-01 06:26 #0 av: Bjornen

Efter att ha fått upprättelse av iFokus återkommer jag successivt och kommer at bli aktiv sajtvärd igen. Jag råkade ut för en ögonskada och kunde inte hantera och läsa på datorn. Under den sjukdomsperioden fick jag meddelande att mitt värdskap skulle bytas ut. Detta meddelande kunde jag först läsa flera månader efteråt. Det gjorde att jag ansök mig utkastad och har inte därefter deltagit i någon verksamhet på iFokus. Det kanske dröjer innan jag kommit upp i normalfart igen. Dessutom befinner jag mig just nu i Ryssland på ukrainskt territorium som det officiellt heter. Jag ska bland annat studera Europas rikaste område med endemiska växter, förutom världens rikaste område med olika kulturer. Jag är alltså i Simferopol på Krim.  

Anmäl
2016-04-01 07:04 #1 av: Emo

Hoppas det blir bättre med din hälsa. Ditt arbete med sajten är fantastiskt. Alltid intressant att ta del av dina kunskaper. Gläder mig att du är tillbaka.

 Värd på  Pyssel och medarbetare på Pärlpyssel  och Psykologi
Mina figurer: http://parlkonst.se/
Emo, ägare till Emos Shop sen 1973

Anmäl
2016-04-01 07:09 #2 av: vallhund

Vad skulle du ha upprättelse för? Hade du meddelat någon, dina medisar t ex?

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2016-04-01 07:39 #3 av: Bjornen

Jag har fått en ursäkt och det kallar jag upprättelse. Då iFokus meddelade att jag skulle ersättas för att jag några månader eller kanske ett halvår inte kunde hantera internet alls för min synskada. 

Anmäl
2016-04-01 08:37 #4 av: vallhund

?

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 
Anmäl
2016-04-01 12:47 #5 av: Torparmor

Fint att du är bättre och roligt att du är tillbaka. Lycka till på Krim! Sol

Dagen idag är ett oskrivet blad - gör något bra av den gåvan!

Anmäl
2016-04-03 21:50 #6 av: Sabinan

Fint att du är tillbaka med all din kunskap. Glad
Så intressant att få åka till Krim.

Sajtvärd för Balkongodling & Akvarell
"Big Journeys Begin With Small Steps"

Anmäl
2016-04-04 09:55 #7 av: beem

Jag har saknat din kunskap här. Så roligt att du är tillbaka.  Så spännande det låter att du är på Krim. Lycka till med allt.


Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.