Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap

Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Trädgårdsmaskiner och -redskap

Plöjning, jordfräsning och andra tyngre jobb?

2016-03-23 21:07 #0 av: TraktorTEMA.se

Hej!
Har du tyngre sysslor du vill göra i trädgården, sysslor som egentligen vore bättre att utföra med traktor? Det finns fantastiskt fina minitraktorer för jordbruk som tillsammans med alla redskap och vagnar du vill ha ryms i ett vanligt bilgarage!

Jag importerar japanska kvalitetstraktorer som är utvecklade för risodling på små tegar och redskap som passar för dessa. Det finns redskap för plöjning, jordfräsning, kultivering, potatisupptagning, grävning, lastning, kupning, snöröjning, skogsbruk, fastighetsskötsel, vagnar av alla slag och med tipp, osv, osv, osv.

Mitt företag driver jag på fritiden och är öppet enligt överenskommelse på de tider du själv är ledig. Välkommen att titta in på TraktorTEMA.se och följ på facebook!

/Erik Törnqvist

Anmäl
2016-03-24 11:40 #1 av: Åsa S

Reklam ska man betala för, har anmält

Anmäl
2016-03-24 23:51 #2 av: VoxBauers

Precis! Jag med!

                                                               www.voxbauers.weebly.com                                                                  www.cornishrex.se

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.