Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Fröer och frösådder

handling av fröer?

2016-03-19 20:39 #0 av: Mophelia's

Hej. Är det någon här som kan rekommendera vart man kan köpa billiga bra fröer på nätet??? 

Anmäl
2016-03-20 09:07 #1 av: Åsa S

Beror ju på vad man menar en del ser ju ut att vara billiga men ofta lägger de ju ner färre fröer i påsarna när de sänker priset.  Är det billiga fröer jag vill ha så köper jag på Lidl de har rätt välfyllda påsar för några kronor. På nätet får man ofta betala frakt mm. Men ibland köper jag hos Runåbergs då kan man ju även köpa storpack ifall det är sånt man sår mycket av och man vet att fröerna har 7-10års hållbarhet då behöver man ju inte handla så ofta och man får ner kostnaden ifall man räknar i gram.

Anmäl
2016-03-20 15:36 #2 av: kickboard

Det har blivit allt vanligare numera att man bara får några frön i påsarna (under 10 st). Har man tur gror hälften och då är det inte värt att så själv. Förra året fick jag beställa törnrosas kjortel från tre ställen innan jag fick ett antal plantor att gro. Vissa frön gror ju dåligt hur som helst, så det behövs ett stort antal frön. Efter det har jag blivit noga med att kolla hur mycket som finns i påsarna.

Anmäl
2016-03-20 16:37 #3 av: Mophelia's

jag har handlat på lidl och dom är bra där.

har runåbergs en hemsida?

Anmäl
2016-03-20 18:51 #4 av: Åsa S

http://www.runabergsfroer.se/

Anmäl
2016-03-20 18:55 #5 av: Mophelia's

#4 jag hittade deras hemsida ändå.

Anmäl
2016-03-29 09:33 #6 av: nickiee

impecta

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.