Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Rabatter, perenner och annueller

anlägga blomster rabatt

2016-03-19 11:29 #0 av: Aloe.Vera

Har en massa pioner och liljor som jag behöver byta plats på, för de råkar vara kvar i det kommande grönsakslandet som snart ska påbörjas.

Men jag behöver lite inspiration till en stor och vacker rabatt, just nu har jag blommor hit och dit i trädgården. vill ha allt samlat, men hur ska jag arangera det så de blir fint?

de blommor som finns är lila, orange, mörkrosa, gul ,

och några ormbunkar och kärleksörter till.

hur får jag det fint, tycker det är svårt att få en enhet med dem färgerna så att säga.

Anmäl
2016-03-19 12:23 #1 av: VildaVittra

Jag brukar snarare än att färgerna ska stämma in på pricken, se till att blomningen är spridd i rabatten, så inte alla vårblommande hamnar i ett hörn, sommarblommande i ett annat och höstblomningen i ett tredje. Sedan är det snyggt när man blandar växter av olika höjd, istället för att sätta alla låga längst fram 

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl
2016-03-19 15:05 #2 av: Aloe.Vera

jag skulle vilja hen pion och rosen rabatt, o kanske mycket mer grönt, men vet inte hur jag ska placera allt

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.