Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

Aktiviteter och evenemang Annat som lever Byta-sälja-köpa - plantor och annat Fruktträd, bärbuskar och bärväxter Fröer och frösådder Gräsmattor, grovplanering och gödsling. Krukväxter orkidéer Krukväxter, utomhus och inomhus Pelargoner och speciella krukväxter Kulturväxternas historia Köksväxter, kryddor och läkeörter Lökar och knölväxter Vilda växter och ogräs Ohyra, skadedjur och sjukdomar Parker, plantskolor och evenemang Prydnadsträd, -buskar och klätterväxter Rabatter, perenner och annueller Rosor Sajten Trädgårdens byggprojekt Trädgårdsarbete i största allmänhet Trädgårdsböcker och -kurser Trädgårdsdesign, -trender och -prylar Trädgårdsmaskiner och -redskap Vatten i trädgården och vattenväxter Växthus, uterum och vinterträdgård Vad är det? Övrigt utan anknytning till trädgård
Byta-sälja-köpa - plantor och annat

Efterlyser ett limeträd!

2015-12-16 14:13 #0 av: Fuerte

Halloj! Ni är mitt sista hopp nu :)

Söker med ljus och lykta efter ett limeträd att ge i julklapp till min kära far som älskar att laga mat och göra drinkar med lime. Har kollat hos Plantagen, Hornbach osv, även Årsta Partihallar, verkar inte komma in förrän till våren.

Finns det någon som har ett friskt och levande limeträd hemma de kan tänka sig att sälja? Jag kan komma och hämta det i Stockholmsområdet med omnejd, alternativt skicka bud eftersom jag arbetar på en budfirma.

Håller tummarna, vore verkligen dunder om någon kunde hjälpa mig.

Anmäl
2015-12-16 14:46 #1 av: Gurgil

Det var du som skrev i fråga experten till blomsterlandet

Anmäl
2015-12-16 15:08 #2 av: Fuerte

#2 Ja, det var det, men jag kan inte se att jag har fått ngt svar?

Anmäl
2015-12-16 19:24 #3 av: VildaVittra

IKEA har osorterade citrusarter. Har du tur så har de en limeplanta inne. 
http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/10307617/

Hur förberedd är du egentligen för krig, arbetslöshet, bränder eller sjukdom? Läs mer på Prepping iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.